Miljø & bæredygtighed

Som alle andre i dagens Danmark har vi naturligvis fokus på miljø og bæredygtighed.

Vi sikrer bæredygtig produktion og design

Bæredygtighed og miljø er en svær størrelse. Vi kan argumentere at det er bæredygtigt at vælge et naturprodukt som har en lang levetid.  Al produktion foregår altid ved den bedste udnyttelse af materialet, samtidig at sikre det flotteste resultat, ofte en tidskrævende men værdig opgave i stenproduktionen. Vi går op i også at udvikle produkter hvor de mindre stykker kan bruges, og udvikler og idégenerer altid med tanke på den bedste udnyttelse af materialet.

Grøn produktion i danmark

De danske værksteder

Vi benytter os af værksteder i Danmark som alle genbruger vandet til vandproduktion, med egen vandforsyning og rensningsanlæg. Ligeledes at de har fokus på grøn energi i produktionen og ordentlige arbejdsforhold.

Det at vi benytter forskellige værksteder gør at vi har tilgang til et større lager i nærområdet som sikrer en grønnere transport i form af fuld udnyttelse af transportpladsen når det transporteres til de danske værksteder, det holder både miljø og omkostningsprisen nede. Alle mindre rester af natursten, knuses og bruges ligeledes til at jordudvinding og dræn ved for eksempel hestefolde og til vejkonstruktioner.

Miljø ved bruddet

Vi går op i at vælge produkter fra steder, hvor vi ved at arbejdsforholdene er i orden, også ude om i verden hvor stenene brydes, og materialerne produceres.

Her er det flere steder også kutyme at genetablere naturen og bjerge ved siden af det bjerg som brydes, med de mindre brudstykker som ikke kan bruges fra bruddet.

Bæredygtig stenproduktion

Valg og ansvar

Vi gør vores til at passe på miljøet og sikre en lang levetid på vores produkter. Det giver sig selv at naturprodukter skabt af moder natur er miljørigtige.

Vi bærer alle et ansvar for vores miljø, vi vejleder og rådgiver men i sidste ende er det dit valg som gør en forskel.